torsdag, maj 10, 2007

Renad



Tobbes utrensning av förrådet gav resultat. Efter två timmar kom han upp med två av sina gamla nallar. Två gamla, slitna 70-talsnallar som Klara ska få överta. Båda nallarna är märkta med Tobbes namn med fastsydda textilband. Dom har älskats de små liven. Det syns tydligt.

Kvar i källaren blev en massa säckar och kartonger som vi i kväll har transporterat till tippen. Vilken känsla det är att göra sig av med skrot. Skrot tar energi på ett obehagligt sätt och i bilen på väg från tippen kändes det som om vi flög. Viva tippen!

Dagen i dag har varit mysig. Jag bakade hallonmuffins som Ella och Vilgot kom hit och avsmakade i sällskap av sina fina mammor. Det är så roligt att prata med kloka människor som man kan skratta tillsammans med. Äta muffins och skratta - kan det bli bättre? I samråd med dessa kloka kvinnor har jag bestämt att Klaras hår måste klippas. Hennes pappa är lite motsträvig men å andra sidan vet han inte hur det känns att ha irrterande hårtestar killandes i ögonen. I morgon ska det ske. Frågan är bara hur man får en sprattlande gladskit att sitta stilla. Det lär vi bli varse.
I morgon är det helg och mamma kommer hit! Tjoho!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det kanske går att klippa när hon sover???

Soffan sa...

håran: Men då blir det ju hår i sängen!!