tisdag, januari 16, 2007

Stiltje

Här har det faktiskt inte hänt mycket de senaste dagarna.
Snön har kommit och gått. Vinden har rusat fram genom Umeås gator. Klara vägrar sova på kvällarna. Det sistnämnda tror jag väl förvisso inte har något att göra med vädret men det är så irriterande att inte veta varför. Hon är inte ledsen. Mest bara trött men hon vägrar sova. Vi som trodde att vi hade lyckats drilla henne till en snäll liten bebis eftersom hon några dagar förra veckan somnade redan kring åtta. Men icke.
Bebisvana människor får ytterst gärna höra av sig med tips och råd om hur man överlistar en bebis. Dessa tips och råd får ej innehålla supar, droger eller annan typ av syntetisk stimuli.

Den lilla damen har dock under de senaste dagarna överraskat oss med att vända sig både från rygg till mage och från mage till rygg. Kanske beror hennes insomnia på just detta. I hennes lilla huvud och mjuka lilla kropp händer det så mycket att det helt enkelt inte går att koppla av, hur trött man än är. Kan det vara så? Någon? Hjälp?

Följetongen Var fanken ska vi bo när vi flyttar till Piteå? fortsätter. Tyvärr verkar det som att våra drömmar och Pitebos kösystem inte riktigt synkar. Men det kommer mera. Var så säker!

Micke säger att han ska sluta blogga. Snälla Micke, sluta inte!

1 kommentar:

Mikael sa...

Ja, jag måste säga att det redan börjat rycka litegrann i bloggfingrarna. Vi får se. Det där med "The Umeå Garret" lät ju faktiskt inte som en dum idé.

Det är skönt att vara hemma. Hoppas man snart får träffa lilla Klara igen också.

Ha det bra!