fredag, juli 25, 2008

Sol, värme, danser och leenden. Och en kommaknapp!!!

Ja. Den har anlänt nu, den nya kommaknappen. Jag slet upp paketet och konstaterade snabbt att det skulle bli knepigt att byta tangentbord utan att först slå sönder datorn. Men med lite hjälp av en trevlig kille på Dell fick jag det lätt på plats. Så nu. Nu kan jag skriva som en vuxen människa igen.

Denna solskensvecka har vi haft besök av Ante och Linnea, våra fina vänner från umeåtiden. Tack vare våra besökare, som numera är stockholmare, har vi fått turista runt i hemstaden ordentligt; badhuspark, paltätning och djurtittning i Svensbyn, strosande på Havsbadet och festivalmat i kyrkbacken. Gårdagskvällen bjöd mig dessutom på en biltur till Älvsbyn när besökarna skulle ta tåget tillbaka till södern igen.

I dag har inte många steg trampats av mina fötter. På förmiddagen parkerade vi oss på den egna förtjusande lilla playan alldeles utanför huset och där blev vi kvar till sen eftermiddag. Oj vad jag kommer att sakna närheten till havet när flyttlasset går om si så där en månad. Visst, vi kommer att ha nära till havet där också, men inte alls så här jättenära.

Festivalyran ligger tung över staden nu. Själv sitter jag här i lugnet och ron. Tobbe har precis åkt till jobbet och jag ska bädda ner mig och ladda inför morgondagen. Eller snarare morgondagens kväll. Jag ska dansa och le.

2 kommentarer:

Anonym sa...

du har kommaterat ordentligt! Grattis till den efterlängtade knappen! Vi är nu i umeå och jag är tillbaka i cyberspace!

Soffan sa...

Men så bra att ni är igång nu! Kikade in hos dig och läggan ser ju superfin ut! Där kommer ni nog att trivas bra!
Och tänk vad ett litet komma kan göra för livet. :-)