torsdag, oktober 19, 2006

En body med snigliga armar!



Åååhhh!! I går kväll hade vi glädjen av att ha Per på besök. Han hade för ett dygn lämnat suset och duset i Stockholm för att hedra vår lilla stad och vår lilla familj med ett besök. Och gissa vad han hade med sig! Jo, snigelbody, snigelstrumpor och ett par matchande brallor. Klara är så glad så glad. Tant Fia och farbror Per har en fantastisk smak!

Sitter och funderar över min kropps renhet. Tänk va. Inget vin och inget snus. Inte på väldigt länge. Micke Persbrandt har fått mig att hänge mina begär till snuskopian Unico. Det är inte the real thing, men den sitter under läppen och det känns skönt. Om Freddan nu ska höja skatten på snus, drabbar det då även Unico? Vad återstår då? Jag kanske får börja med napp... Men snart blir väl det snordyrt också. Men vad gör man inte för att kunna sänka inkomstskatten?

Snart är det dags igen förresten. Veckans andra barnvagnsfika. I dag bär det iväg till stan och det ska bli skönt att se lite folk.

Några bilder på Klara. Klaras pappa diggar apotekets reklamjingel för förkylningstider. Så gör även Klara. Titta vad koncentrerad hon är!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för den jättegoda maten och den trevliga stunden. Klara är ju alldeles underbar och er är det ju alltid lika kul att träffa. Hoppas allt är bra med er och att vi ses snart igen.