lördag, november 17, 2007

Å hon nös, å hon frös, attjo, attjo, attjo PROSIT!

Jag har inte snuva. Men dotra producerar sådana mängder snor att det är snudd på övernaturligt. Och att sedan inte kunna snyta sig... Vilket straff! Dessutom verkar lillfia ha trätt in i en ny livsfas där vi får göra bekantskap med ett hiskeligt temperament. Hon kan verkligen peka med hela handen. Ja, hela kroppen om jag ska vara riktigt ärlig. Fråga mig inte var detta kommer ifrån. Hennes pappa är diplomatisk som få och jag... Ja, jag är väl ganska medgörlig? Är jag inte det?

I dag, när övriga familjemedlemmar sov middag, åkte jag till stan för att uträtta ett litet, litet sminkärende. Det var allt. Snabbt skulle det gå. Och snabbt gick det. Men förutom det lilla sminkärendet hade jag även lyckats uträtta ett byxärende. Ett pyttelitet byxärende bara...

4 kommentarer:

Åsa sa...

Du har väle en näs-frida hoppas jag, den bästa av de bästa i snorsugarland.

Soffan sa...

Åsa: Nej, det är ju det jag inte har. Funkar den på riktigt alltså?
Pedagog som jag är tänkte jag att jag skulle kunna lära det lilla livet att fräsa men jag verkar vara en dålig pedagog...

Åsa sa...

Alltså, det är världens bästa uppfinning. Inget av mina barn har väl älskat den precis men den fyller absolut sin funktion.

Anonym sa...

Ja du. Det verkar som att det här med humöret är nåt som går just nu. Hos oss är det också heeela kroppen som gäller. Höga skrik och vrål ackompanjerar. Gärna lite låtsasgråt... Älskade skitungar!

Allt väl i stugan?
/nybliven