onsdag, april 05, 2006

Snöhelvetet...

... bara fortsätter att falla från himlen. Tur att man är en människa med sol i sinnet sådana här dagar. Gick en liten sväng till min frissa för att inhandla hårfärg. No more blonde! Förvisso är redan halva håret brunt (se utväxt) så förvandlingen kommer väl inte att bli så förfärligt brutal, men i alla fall en förvandling. '
Hur som haver, skulle egentligen bara berätta att den lilla promenaden till frissan nästan kan likställas med en topptur med stighudar. En ofantlig massa snö virvlar omkring i luften och på något konstigt sätt lyckas den söka sig in under halsduken och ner innanför jackan.

Dagens Bräntisonsdag har varit till största belåtenhet för fröken Sofia. Har verkligen insett hur en konflikt kan leda till utveckling. Hoppas bara att det håller i sig.
Jag har även insett att mitt liv som gravid har gett mig mer skinn på näsan. Vet inte om jag någonsin har saknat det, men nu börjar jag nog likna cowboy Zeb på snoken... Fattar inte vad det beror på. Ibland känns det som att man har lättare att stå upp för sig själv när man liksom är två... Inte för att den där 14 cm-klumpen i min mage är mycket att hoppas på när det gäller konflikter med finniga tonåringar... men på något sätt känns det ändå så.

Det snöar fortfarande... jag ska gå till tvättstugan. Jag och min kula, som faktiskt nu börjar synas.

Puss!

2 kommentarer:

Anonym sa...

hej kära du!kan du inte börja lägga ut bilder på dig och magen?jag är så nyfniken... hoppas vi ses snart. kramar från bibliotekarie-fia

Anonym sa...

Jag ska försöka! Vi måste på något sätt dra i gång Tobbes gamla digitalkamera. Det är visst något litet problem med det, men jag förstår mig inte riktigt på det.
Jag ska dock göra mitt bästa!
Kram på dig!