söndag, november 14, 2010

En far som inte vill fara

I morse tassade jag och Klaran upp och gjorde kaffe och skrev ett kort till det fina paketet som vi gömt i en garderob. Vi har den bästa av pappor i den här familjen och det kan väl vara värt att fira, eller hur?
Jag hade en vision om att morgondagen kanske skulle kunna tillbringas på IKEA för att ta en liten titt i deras köksavdelning för att få lite ytterligare inspiration för den stundande renoveringen. Fadern i fråga kände sig dock inte mentalt förberedd för detta event utan hävdar att en dag nästa vecka skulle passa mycket bättre. Han har svårt att förklara varför, men hävdar att han måste förbereda sig lite bättre. Hallå!
Tur för honom att det är farsdag i dag och att jag är så väldigt snäll och förstående.
Vi lägger en helg bakom oss som har varit ganska soft och avkopplande. Avkoppling är liksom något som vi behöver i den här familjen just nu. Lillebror Herman har väldigt stora krav på nattätning och även om alla i hans omgivning anser att han ser ganska stor och välmående ut så verkar han själv tycka att han verkligen måste bunkra. Han är väldigt bestämd och det är svårt att på nätterna få honom på andra tankar. Jag suckar och matar. Vad skulle man annars göra?

Inga kommentarer: