torsdag, augusti 21, 2008

Tomorrow...

I morgon är dagen som blir lite smått historisk. Kanske inte på ett världsomspännande plan så att den skrivs in i framtidens historieböcker, men för oss som härjar i den här lägenheten kommer dagen att gå till historien som den dag då vi blev husägare. Nu sitter vi här och undrar lite smått vad vi ska göra i morgon efter kl. 14. Sätter man igång på en gång? River man tapeter till solnedgången eller klipper man gräsmattan? Fyller man kylskåpet med färska frukter och en flaska champagne som sedan kan avnjutas på det kala parkettgolvet? Jag vet inte. Vi vet inte.
Vi har nu en dryg vecka på oss att tömma och städa lägenheten och på samma gång tapetersera valda delar av huset. Det är väl liksom bara att kavla upp ärmarna och sätta igång gissar jag.

I övrigt är allt bra. Jobbet känns jättebra. Bättre och bättre för varje dag. I kväll har jag ätit surströmming med mina nya arbetskamrater och alla verkar så fina. Dessutom verkar årets surströmming vara av bästa kvalitet. Prova!

3 kommentarer:

Anonym sa...

tapetsera & drick champagne!

Annas resa sa...

Oj så roligt! Ni har mycket jobb framför er (men roligt). Njut mycket och jobba hårt! Lycka till!

Soffan sa...

emma: Bra idé! Men risken finns ju att det blir snett...

Anna: Ja! Mycket jobb är det, men jag kan ärligt säga att jag tycker att det är roligt att rolla taket. Världens konstigaste arbetsställning, men roligt!