söndag, juli 08, 2007

Sommardagar

Ja. Sommardagar lämnar inte mycket tid över till torrsurfande och bloggande. Och det är väl så det ska vara.

Förra veckans värmebölja tillbringade vi i stugan i Luleå skärgård. Sol, bad, mat, bastu, svalka på bryggan och gamla tidningar på utedasset. Underbart. Men underbart är kort och plötsligt kom regnet och rusket. Lusten att slänga sig i plurret från bryggan försvinner och längtan efter en deckare i soffan kryper fram.

I går trotsade vi dock regnet och rusket och åkte ut till mitt i ingenstans där Jenny och Lars har ett litet sommarhus där vi åt middag och sov över. En promenad till grannarna och deras två fem veckor gamla kattungar gjorde inte vistelsen sämre. Hur kan något vara så gulligt??
I dag har läggan fått sig en välförtjänt genomgång. Vackervädret inbjuder verkligen inte till städning och råttorna under sängen såg verkligen övergödda ut.
Tobbe testar stadens innebandylag. Spela eller inte? Det är frågan. Trodde för ett tag att min tid som spelarfru var över. Inte för att jag lider av den titeln. Det tar lite tid från annat. Det är ju bara så...
Nu ska jag bita i en ny deckare. Har två stekheta som ligger på köksbordet och väntar. Återkommer med ett utlåtande senare.
Glad söndag på dig!

2 kommentarer:

Cissi sa...

och glad söndag på dig!

Soffan sa...

cissi: Tack! :-)