måndag, september 08, 2008

Vi lever!

Ursäkta min slöhet och brist på intressanta blogginlägg. Jag är liksom uppfylld av tusen och en andra saker som ska göras. Nu börjar inflyttningens etapp ett dock vara avklarad. Tror jag. Några tapetbitar ska fortfarande limmas upp i hallen och murstocken ska fortfarande målas vit (efter att jag har tillbringat en veckas kvällstimmar med att gnugga bort den tapet som någon tidigare ägare valt att smacka upp på detta ej så tapetvänliga ställe). Tavlor ska sättas upp och saker och ting ska ställas på rätt plats. Jag inser att allt detta mycket väl kan ta en livstid att avsluta men en bit på vägen bör man väl kunna komma i alla fall.
Dessutom ska skorsstenen få en "hatt" och hängrännorna ska riktas om. Dessa två åtgärder får väl klassas som mindre roliga men mer viktiga.
Ja. Ett något förvirrat inlägg som bottnar i min förvirrade hjärna blev det här... Summan av kardemumman är att allt är toppen, om än väldigt stökigt. Jag trivs kanon på nya jobbet och eleverna är de bästa man kan tänka sig.
Klara har fyllt två år och det firade vi med ett storfräsarkalas i lördags, efter att ha sopat bort de värsta slipdammet och röjt undan alla verktyg från köksbänken.

Jag återkommer snart igen. Kanske med mer ordning. Kanske med bilder.
Puss!

Inga kommentarer: