torsdag, mars 22, 2007

Stilla veckan

Klara har varit sjuk. Tyckte att hon var lite gnällig i förrgår och i går tyckte Tobbe att hon var lite varm. Mycket riktigt. Termometern visade på viss överhettning. Hon har dock hållit humöret uppe och i dag har hon varit feberfri. Dock stannade vi hemma från Öppna förskolan. Den ömma modern fick försaka det billiga fikat och den trevliga samvaron för att stanna hemma och vila med den ynkliga tösen.
När jag så strax innan lunch satt med en tallrik ishavsgryta i puréform vid köksbordet och kände mig lite bitter ringde plötsligt telefonen. Det var rara Linda från jobbet som frågade om vi hade lust att fika med henne på hennes lediga dag. Plötsligt blev det solsken. Linda kom med olivbröd och mörk choklad och tillsammans med några koppar kaffe blev det en salig delikatess.

På tal om kaffe har jag gjort en viktig iakttagelse. Köp inte Gevalia. Köp Zoegas. Zoegas är lite dyrt men det smeker tunga och gom som en kollibrifjäder. Kaffestunden blir sensuell och det kan du väl unna dig själv, eller hur?

Just ja! Klara kan sitta själv!!! Kanske är det därför hon har varit överhettad. Vi lägger kuddar runt omkring henne för ibland störtar hon. Men oftast kan hon sitta riktigt länge. Hon ser så nöjd ut där hon sitter bland kuddarna och gnager på sin snusdosa.
Bild kommer.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Zoegas Forza! MMMMMMMMM!!!! Men det bästa är när julkaffet kommer. Helt sjukt gott.

Soffan sa...

Ewa: Eller hur! Kaffe ska vara kaffe!