måndag, september 18, 2006

Free! At last!


Nu har vi blivit utskrivna från Barn 4 och livet i frihet kan börja! Klaras vikt har ökat rätt rejält de senaste dagarna och även om hon ännu inte nått sin födelsevikt så pekar kurvan stadigt uppåt. Hon har fått smak på det här med ätandet och det är så väldigt skönt. Jag gissar att det är en moders ständiga oro. Det är helt enkelt bara att vänja sig.
Nu sitter vi här och det känns som att man kan slappna av på ett helt annat sätt nu än tidigare. Ingen mer gulsot, inga fler nätter på sjukhuset, inga händer som blir nariga av sprit. Nu får vi vara hemma och ta allt i vår egen takt. Det är vi värda!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej gullisar,
Vad skönt att ni får börja ert lugna hemmaliv på allvar nu.
Längtar efter er!

Anonym sa...

Hej! Vad härligt att höra att det är färdigt med sjukhusbesök, ni är absolut värda att få vara hemma och ta saker och ting i er egen takt. Tänker på er jättemycket och längtar efter att få träffa er och den nya lilla familjemedlemmen. Sköt om er, kram!

Anonym sa...

GÖTT! Vad härligt att höra att ni nu kan cocoona i hemmets lugna vrå och sova i era egna sängar! Och oroas icke över maktskiftet. Den fina sjukvården kommer att finnas kvar. Det lovar jag! Blått bådar gott, vilket i mina ögon är en värdigare vård med kortare köer. För alla.

Kramar från Lena! :-)