måndag, september 11, 2006

En gul liten brud...




Efter att i lördags ha kommit hem från BB fick vi i förrgår, söndag, återvända för att ta ett blodprov för att kolla om lilla Klara möjligen hade gulsot. Just så visade det sig vara och därför har vi nu tillbringat ännu en natt på Norrlands universitetssjukhus. I går morse var dock värdena förbättrade och vi fick komma hem på permis. I morse var det dags igen för nya prov och efter att ha tillbringat hela förmiddagen i ett väntrum på Barn 4 fick vi veta att värdena såg helt ok ut och det var bara att åka hem och fortsätta permisen till på torsdag när vi ska tillbaka igen för nya prover. Det tär på nerverna, även om det handlar om en liten struntsak egentligen. Miljön på sjukhuset är inte precis den man helst skulle välja för att lära känns sin nya lilla bebis. Nu vill vi bara vara hemma och mysa, fika och kanske lalla runt i kvarteret med vagnen. Det har vi testat i dag för första gången. Succé!! Både Klara och hennes föräldrar är mycket nöjda med inköpet! Den rullar så säkert på gatorna.

Här kommer i alla fall lite fler bilder på Klara Sofia Ebermark.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ojdå, hoppas att värdena är bättre i morgon! Jag tänker på er ungefär hela tiden och längtar så himla mycket efter att få träffa hela er nya fina familj, och det är inte alls omöjligt att jag och päran blåser upp till Umeå framöver någon gång. Lycka till med prover och träning i familjeliv och hälsa de andra två! Pussen och kramen från Fian

Anonym sa...

Hon är helt enkelt bedårande! Gul eller inte! Vi håller tummarna för att nästa besök på sjukhuset är det sista för den här gången så att ni får vara hemma tillsammans och bara njuta. Kram på er allihop!

Anonym sa...

Å vad jag diggar att ni lägger ut min favorit-Klara på bloggen.
Jag som tycker att det hade räckt om Umeå låg i Rosvik, får vara med lite i alla fall liksom...

Kraaam!