måndag, september 06, 2010

Fyra år senare...

Vilar på pappas mage, utpumpad efter utfärden.
Fortfarande pappas flicka, men på egna ben och med egna åsikter.

Det känns inte alls särskilt längesedan som jag låg på salen på Umeå BB och höll en nykläckt, svarthårig tös i min famn. På många sätt känns det som om det vore förra veckan. Samtidigt har det hänt så otroligt mycket under de fyra år som gått. Klara har gått från att vara ett litet, litet knyte till att fungera som en egen liten människa som klarar det mesta, från att gå på toaletten till att promenera runt stan utan problem. Hon är allt som oftast på bra humör, även om trotsen dyker upp där ibland, när hungern blir för stor eller orken tryter.
Nu har vi firat den stora dagen i två dagar. I går kalas med kompisarna och 10 stycken fina barn intog huset. Glatt och busigt! I dag har vi haft en något lugnare dag med familjen. Lunch på Ekan, lek i badhusparken och stenkastning på stranden. Födelsedagsbarnet beställde tacos till middag och mormor, moster och kusinerna från Luleå gjorde oss sällskap.
Fyra år. Ett liv.

2 kommentarer:

Magdalena sa...

Hon är ju lik sig på första bilden när hon var nykläckt! :) Grattis till Klara!

Livet i hus nr 7 sa...

Åg grattis till lilla stora Klara! Vilka härliga dagar hon/ni verkar ha haft, även om det för föräldrarna kan vara lite jobbigt med barnkalas. Tur det inte är så ofta...
Kram